Best Kids og Name It åpner i april

Vi fortsetter å utvide butikktilbudet med to nye barnekonsepter på vei inn på senteret. Name It tilbyr barneklær til alle anledninger, og Best Kids har et stort utvalg av både klesmerker og utstyr for barn og babyer. Disse flytter inn og åpner på senteret i april 2024. 

I fjor ble det klart at Yellow og Kremmerhuset åpner nye butikker på Kremmertorget. Normal åpnet sin nye butikk på 500 kvadratmeter i fjor sommer. Vi følger nå opp med nyheten om at barnekonseptene Name It og Best Kids flytter inn på senteret.

– Vi er veldig glade for å få Name It og Best Kids til Kremmertorget. Med disse konseptene får vi et godt utvalg av både klær og utstyr til barn og babyer. Vi får fantastiske tilskudd til vår butikkmiks, og jeg tror barnefamilier i Elverum kommer til å sette stor pris på det nye og spennende utvalget, sier Anders Prytz, senterleder på Kremmertorget.

Barnekonseptene Name It og Best Kids åpner i samme butikk på nesten 500 kvadratmeter i senterets andre etasje. Sammen har de et bredt utvalg av både klær og utstyr, slik at de kan dekke mange av behovene til barnefamiliene. Butikken vil også inneholde egen junioravdeling med en spesialsatsing på barn mellom 6 og 14 år. Den nye butikken skal etter planen åpne i april 2024. 

Best Retail Norge, som står bak satsingen på Kremmertorget, eies av Bestseller og Best Agentur. Daglig leder i selskapet er Trond Ivar Homo, som har 40 års erfaring innen retail fra Bestseller.

– Vi gleder oss til å åpne ny butikk på Kremmertorget. Vi går i gang med å skape en flunkende ny butikk som vil inneholde begge barnekonseptene, Name It og Best Kids, og vi planlegger en unik junioravdeling. Her kommer man til å finne det man trenger av barneklær- og utstyr, og et bredt utvalg av kjente merker. Vi håper vi ser mange, både store og små, på åpningsdagen i april, sier Trond Ivar Homo, daglig leder i Best Retail Norge.