10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Sommermat på under 20 minutter!

For at du skal få mer tid til å nyte sommeren, har vi satt sammen middager som tar under 20 minutter å tilberede. Rettene består av kun 4 produkter som enkelt settes sammen til et måltid, og det beste av alt; du finner alt samlet på ett sted, i samme disk.

 

Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Brokkolisalat, søtpotetpurè og ramløkssmør fra Jacobs Utvalgte passer svært godt til smaken av laks, og disse får du kjøpt spiseklare hos MENY.

  1. Krydre laksen med salt og pepper. Stek filetene i ramsløksmøret i en stekepanne eller på grillen, til fisken er gyllen på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca 4 minutter på hver side.
  2. Varm søtpotetpurèen i en kjele.
  3. Server den stekte laksen med søtpotetpurè, brokkolisalat og kryddersmøret du stekte fisken i. Press gjerne litt sitronsaft over retten like før servering.
  4. Alle produktene du trenger får du hos MENY!

 

Biff på grillen er en klar favoritt. Grill mørbrad av storfe og server med fløtepoteter, brokkolisalat og chimichurri. Du finner ferdig tilbehør hos MENY. Enkle ingredienser, men likevel en smaksbombe kombinert!

  1. Krydre mørbraden med salt og pepper. Grill biffene på direkte varme til de er gylne og har en rosa kjerne. Mørbraden er rosa og saftig når den har en kjernetemperatur på 58 grader. Dette tar 4-5 minutter på hver side.
  2. Varm fløtepotetene i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter.
  3. Server grillet mørbrad sammen med fløtepoteter, brokkolisalat og chimichurri.
  4. Alle produktene du trenger får du hos MENY!

Ønsker du se flere oppskrifter? Klikk på linken og finn din favoritt.

https://meny.no/Kampanjer/Sommermat/sommermat-pa-under-20-minutter/

Forfatter: Linda Øvstehage