10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

KAPPAHL SØKER EKSTRAHJELP

Hos KappAhl jobber vi med kunden i fokus

 

Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter. Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mersalg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene.

 

Din kompetanse og personlighet

 

Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.

 

KappAhl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos KappAhl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!

 

Du har erfaring fra butikksalg og vi ser gjerne at du har jobbet innen motebransjen. Har du i tillegg relevant utdannelse står du sterkt. Hos KappAhl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive KappAhl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

 

Er du interessert?
Varierende arbeidstid dag/kveld/helg

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Søknadsinformasjon

Har du spørsmål om stillingen kontakt butikksjef Therese Walmann
Tlf:  40007330. Søknad sendes til e-mail: 304manager@kappahl.com

Søknadsfrist:  Snarest

Publisert: 10.09.2018 14:46 Forfatter: Linda Øvstehage