10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Ett kjøpesenter driftes med hode og hjerte!

Arbeidsgiver: Citycon Senterdrift AS
Stillingstittel: Operation Technician
Sted: Elverum
Frist:14.09.2018
Varighet: Vikariat

Ett kjøpesenter driftes med hode og hjerte!

Citycon Senterdrift AS søker en Operations Technician til Kremmertorget kjøpesenter på 1-årig vikariat med mulighet for forlengelse etter kontraktslutt.

Vi søker deg som har erfaring og evnen til å yte service i en variert og aktiv arbeidsdag.

Du vil jobbe i team med kolleger i Kremmertorgets senteradministrasjon, som i dag består av Operations Manager, Shopping Centre Manager og Marketing Coordinator, samt være del av Citycons Operations Technican team i Norge. Du vil få gode utviklingsmuligheter i et svært godt miljø, både faglig og sosialt.

Vi vurderer søkere fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Junior Property Manager Erlend Hårberg på telefon +47 922 64 668.

Om arbeidsgiveren

Citycon er en ledende eier, forvalter og utvikler av bynære, dagligvareforankrede kjøpesentre i Norden og Baltikum. Selskapet forvalter eiendeler for ca EUR 5 milliarder, og har en børsverdi på rundt EUR 2 milliarder. Citycon er den største eieren av kjøpesentre i Finland og Estland og blant markedslederne i Norge og Sverige. Citycon har også etablert et fotfeste i Danmark.
Kremmertorget er Østerdalens største kjøpesenter målt i antall butikker. Senteret er med sin sentrale beliggenhet både et by- og regionssenter for Elverum og Østerdalen. Med 47 butikker og 420 gratis p-plasser midt i Elverum sentrum, er du garantert en god shoppingopplevelse. Kremmertorget er Norges første Breeam-sertifiserte kjøpesenter. Store deler av Kremmertorget ble i sin helhet renovert og bygd ut i 2012, følgende fremstår senteret som veldig moderne og tidsriktig

Søknad merkes: Operation Technician - Kremmertorget
Nettverk Facebook LinkedIn
Tiltredelse: Snarest
Sektor:Privat
Sted: KIRKEVEGEN 1

Klikk her for å søke stillingen

Nøkkelord

drift, vedlikehold, bygg, fagbrev, service

89_413204933

Publisert: 30.08.2018 09:24 Forfatter: Linda Øvstehage